Tvrtka Cacumen usluge d.o.o. je ovlašteni zastupnik Segafredo Zanetti proizvoda u Republici Hrvatskoj i ugostiteljske opreme La San Marco.

Naši djelatnici Vam jamče kvalitetu stečenu iz dugogodišnjeg iskustva surađujući i zastupajući vodeći svjetski brand Segafredo Zanetti S.p.A.

Našim klijentima nudimo uslugu kompletne izrade, servisa, nabave ugostiteljke opreme i artikala potrebnih za neometano poslovanje. Kada tražite konstantnu kvalitetu proizvoda mi smo jedini na tržitu koji to možemo jamčiti jer je Segafredo Zanetti jedini brand u branši Ho.Re.Ca. koji ima svoju proizvodnju od vlastitih plantaža do Vašeg Espressa u šalici posluženog u Vašem domu, uredu ili omiljenom caffe baru.

Segafredo Zanetti je zastupljen u cijelom svijetu što jamči vrhunsku kvalitetu i konstantu proizvoda.

Obratite nam se sa povjerenjem.


CACUMEN USLUGE društvo s ograničenom odgovornošću za usluge  je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem MBS: 080680245, OIB: 74381528129. Sjedište društva je u Hrelićkoj ulici broj 53 u Zagrebu. 

Pretplatite se na naš newsletter i ostvarite 10% popusta na košaricu!

Na email adresu dobit ćete unikatan kod koji možete iskoristiti pri kupnji i ostvariti 10% popusta na kompletan asortiman naših proizvoda.

Uspješno ste se pretplatili na našu newsletter listu. Uskoro možete očekivati kod za popust na Vašoj email adresi.